Ejendommen er til salg.

Vi har valgt at sælge vores luksus Ejendom.


Juli 2009 Blev vi færdig med at bygge og flyttet ind.


Stuehus: 138m2 grundplan og 92m2 loft. Ud over garagen er der pulterkammer. Der er dejlig bryggers, Hall, 2 værelser, stort badeværelse, tværgående køkken, Stue med fransk dør. Fra køkkenet går du ud på en stor terrasse, med granit bed. Der er gulvvarme i hele huset, opvarmet af møllen til luft til vand, 110L.varmvandsbeholder. 


1sal: Er der et stort rum pt. på tegningen hedder det 3 værelser, stue og badeværelse. men det er op til dig, hvordan du vil udnytte loftet. 

 

Hestestald: 30 m2 med 2 bokse. med vand og strøm.

Maskinhus:  2 rum med varm i. Det største rum er opvarmede med luft til luft anlæg, velegnet til kontor, sadelrum, jagtstue m.m.


værksted: med flytbar værkstedbord hvis man skal bruge gulvplads, der er vinkel værksted bord, fastmonteret kompresser, vand, kraftstik, perfekt indrettet til forskellige opgaver, kran i loftet, der kan både komme traktor og en bil ind i værkstedet, har alt værktøj og reservedele ved hånden. Fra værkstedet går man ud i  200 m2 maskinhus til alle maskiner. 


Maskinpark: Fort 6410 Traktor, Rendegraver, Plov, 2 river, såmaskine, rundballepresser, Skårlægger, brakpudser. Der er reservedele til maskinerne, højtryksrenser med varmt vand, co2 svejser, elektrode svejser, varmekanon, værktøj i lange baner.

 

Rundbuehal: med vand og strøm. Til maskiner - hø - Ridehal - stald - opbevaring m.m.

Husstandsmølle: Giga 10 kWh.

Jord: alt jord til ejendommen ligger lige rundt om hjørnet, du skal ikke ud på vejen, nem at køre baller hjem. 12 ha. i græs til hø eller afgræsning, 1,5 ha. skov, sø i baghaven og en sø i skoven. 


Høballen.dk: Med SE-nummer.

På et godt år, laver vi 500 baller hø. Du kan overtage hjemmesiden og kunder. Du kan udvide med alt det du ønsker, her er så mange muligheder. Der er indtægter nu i form af hø salg, juli er der nyt hø på lager til salg. 


Beliggenhed: Til Staby 5 km. med skole og købmand – 1 km. til Ulfborg med Skole, ABC, Netto, Apotek, Tøj, Sko, Pizza, Bager, Hotel, Thy Sparekasse, 5 frisører, 10-4 Byggemarkeder, og meget mere. 


25 km til Holstebro og 25 Km til Ringkøbing, 17 km til det vidunderlige Vesterhav ved  Husby og Vedersø. 


Alt sælges samlet pris: 4.285,000,- 

Ejendommen er ikke ved ejendomsmægler i nu. 


Kontakt Carsten på 29677743

Kontakt Dorthe på 21487477

 

 

Del siden